Лудогорец взе некартотекиран в Словения

dsport.bg

Последното ново попълнение на Лудогорец Шакил Пинас замина с отбора за Словения, въпреки че не попадна в картотеката на отбора за мачовете с Мура. Пинас все още не е готов функционално и поради тази причина не получи картотека. Въпреки това обаче Валдас Дамбраускас взе решение футболистът да пътува с отбора, което би помогнало за адаптацията му в клуба. За сметка на това други двама некартотекитани - Клаудиу Кешеру и Абел Анисе не пътуват с отбора, като ще се присъединят към своите съотборници направо в Пловдив.

Отборът ще отседне в Марибор по време на пребиваването си в Словения, въпреки че мачът срещу Мура ще се играе в град Мурска свобода, който се намира на около 60 км от Марибор.

Десподов: Лудогорец трябва да си очаква момента и да наказва

Дамбраускас: Не беше лесно решение, знаете какъв е приносът на Кешеру за клуба

Моци: Момчетата могат да играят и по-добре, отколкото срещу ЦСКА

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още