Луис Суарес изрази надежда, че ще остане в Атлетико Мадрид и през следващия сезон.

„Продължавам да се наслаждавам на момента, в който живея. Радвам се, че с Атлетико съм във футболния елит. Някои не вярваха, че аз мога да продължа да бъда в елита. Продължавам да имам същия ентусиазъм, надявам се да продължа в Атлетико и през следващата година“, коментира Суарес пред ESPN.

„Много се радвам и съм благодарен на Атлетико за възможността, която ми даде. Треньорският щаб и съотборниците ми вярват в мен и това е нещо, което ме радва“, добави той.

„Аз съм от онези играчи, които винаги са се характеризирали като твърда глава. В смисъл, че когато опита два, три, четири пъти и не вкарам, аз не съм от онези играчи, които ще сведат глава и ще се примирят. Ще продължа да опитвам, защото това беше начинът ми от дете“, продължо уругваецът.

„Очевидно всеки треньор има своя начин на работа и своята футболна философия. Чоло е треньор, който генерира много увереност в играчите си. Той успява изстиска повече от футболистите си, отколкото те могат да дадат. Симеоне прави много точно забележки към всеки един футболист. Той коригира много неща в моята игра и аз ги приемам без проблем, защото той е треньорът“, каза още Луис Суарес.

Луис Суарес може да си тръгне от Атлетико Мадрид така, както дойде

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS