Новото попълнение на Берое Лукас Мартинс даде интервю пред клубния сайт, в което той говори за очакванията си след преминаването при старозагорци.

„Аз съм Лукас Мартинс, на 27 години, от Бразилия, от Рио де Жанейро. Много съм щастлив да играя с този голям отбор. Искам да направя всичко възможно да помогна на Берое“, започна Мартинс.

„Всички деца в Бразилия искат да са футболисти. Аз първо играх футзал, а след това играх и на терена, като това стана, когато бях на 7 години. на 12 години вече бях част от клуб. На 17 години изиграх първия си маб при мъжете. Бях в Тигрес до Бразил, където бях до 22 години. На 23 години играх за Рио Бранко, където останах 3 месеца. След това дойдох в България, за да играя в Арда Кърджали, където играх 2 години. След това една година бях в Южна Корея. Тази година се върнах в България, като бях в Царско село, а сега съм при Берое“, разказа бразилското крило за своето детство и футболен път до момента.

Той заяви, че му е било трудно да научи български: „Не беше лесно, трябва да имаш много желание, защото този език е много трудно. За мен е важно да знам малко език и да мога да се оправям“.

„За мен е хубав шанс, защото тук има хубава организация, условия, които биха ми помогнали да продължа нагоре“, заяви мартинс относно предложението на Берое.

„Чувствам се добре. Искам да продължа да тренирам силно, за да съм готов за новия сезон“, каза той относно лагера в Тетевен.

„Досега тренировките бяха важни и тренирахме неща, които може да се случат на мач. Имам амбицията да вкарвам голове, да помагам на отбара и да постигаме целите си“, допълни Лукас Мартинс.

Относно своите съотборници той заяви: „Момчетата са добри, млади са. Вярвам, че ние можем да спечелим много мачове“.

„Имаме възможност да сме нагоре в класирането, но трябва много да работим през есента“, каза още бившият футболист на Царско село и Арда.

„За мен беше хубаво, защото виждам как феновете са заедно с отбора когато пада и когато печели и това е много важно. Искам да кажа на феновете, че аз искам винаги да тренирам, да играя на 100% и да помагам на отбора. Искам феновете да са заедно с нас на стадиона и ние ще направим всичко възможно да печелим всеки мач“, завърши крилото.

Берое привлече двама нови

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS