Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович похвали Зоря Луганск преди сблъсъка между двата тима в Лига Европа утре. Той все пак отбеляза, че се надява Евандро да вкара и ЦСКА да продължи. Все пак Петрович не можа да се наеме с прогноза. Той говори от ст. "Славутич Арена" в Запорожие, където "червените" ще срещнат Зоря.

"Отборът изигра доста мачове - 5 в Европа и 5 в първенството. Това е много за ЦСКА в продължение на 30 дни. Ако знаех кой отбор ще спечели щях да заложа. Зоря е много млад отбор. Те тичат доста. Играта ще покаже кой ще победи. Удоволствие е да гледаш отбор като Зоря. Треньорът е млад, амбициозен, много талантлив. Играчите също са силни, изпълняват тактическите дисциплини. Има 5-6 футболисти, които много ми харесват", добави той.

"Евандро ще играе. Дано пак да вкара", изрази надежда Петрович. "Научих много от Валери Лобановски", добави още Петрович. "Колективът е най-важното нещо в един отбор. Можеш да има 1-2 страшни футболисти, но губиш. Това е най-важното. Тимът трябва да е компактен. Доказахме, че можем да играем правилен футбол. Сега сещнахме Лудогорец. Отбор, който има по-голям бюджет от нашия. Справихме се, показахме, че имаме колектив", добави Петрович.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS