Мачът от 32-рия кръг на efbet Лига между Левски и Черно море започна с 12 минути закъснение, в 19:42 на стадион "Георги Аспарухов", вместо в 19:30.

Причината е, че двайсетина фенове на „сините“ опънаха пред вратата пред Сектор „Б“ транспарант с надпис „Сираков – ВЪН“. Това не позволи на главния съдия Радослав Гидженов да даде първия съдийски сигнал.

Реферът все пак изведе футболистите на терена, но те започнаха да разгравят. Междувременно стюардите останаха безучастни.

Боримиров към протестиращите фенове: Това не е начинът!

Изпълнителният директор Даниел Боримиров слезе от VIP ложата, за да разговаря с протестиращите срещу мажоритарния собственик Наско Сираков фенове, сред които се различаваха Пепи Димитров и Димитър Костадинов, които са представители на Сдружението „Левски на левскарите“. Капитанът Николай Михайлов също отиде да разговаря, но безуспешно.

Към групата фенове се приближи голям брой полицаи, които в крайна сметка ги убедиха да изнесат транспаранта, така че мачът да започне и да няма по-сериозни последствия за Левски. През цялото време самият Наско Сираков остана във VIP ложата на Сектор „А“.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS