Мачовете от ШЛ и ЛЕ се доиграват в един мач на неутрален терен?

УЕФА ще обмисли безпрецедентно решение за оставащите кръгове в Шампионската лига и Лига Европа, твърди английският Mirror. Европейската футболна централа ще направи среща чрез видеовръзка във вторник, на която трябва да реши бъдещето на големите първенства.

УЕФА организира видеоконференция, на която ще се реши бъдещето на футбола в Европа

Различни медии твърдят, че на тази среща ще бъде взето решение за отлагането на ЕВРО 2020 с година. УЕФА обаче може да направи опит да завърши тазгодишните евротурнири навреме. Това може да стане ако оставащите кръгове от Шампионската лига и Лига Европа бъдат изиграни в една среща, вероятно на неутрален терен.

По програма финалната среща от Шампионската лига трябва да се проведе на 30 май в Истанбул, а тази от Лига Европа три дни по-рано в Гданск.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още