Манчестър Сити и Челси в битка за 18-годишен

Огромен интерес проявяват Манчестър Сити и Челси към младия халф на Динамо Загреб Антонио Марин. 18-годишният младеж е обявен за един от най-вълнуващите перспективи на Хърватия, като крилото вече участва в четири мача в лигата, като титуляр. Младежкият национал на Хърватия е обвързан с Динамо Загреб до 2024 година.

Той взе участие срещу Сити в младежката Шампионска лига миналата седмица, където записа асистенция в ремито при 2:2. Представянето му е направило впечатление на доста големи клубове от Висшата лига. Динамо Загреб заяви, че е готов да се раздели с ценния си играч, ако за него получат най-малко 13 милиона паунда. Освен от "гражданите" той е харесван и от Милан, Ювентус, Рома и Аякс.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още