Манчестър Юнайтед планира да започне тренировки на 10 април

| Англия

Манчестър Юнайтед планира да възобнови тренировъчния процес на 10 април. „Ние непрекъснато оценяваме различните възможности. Нашият план е да подновим тренировки на 10 април“, съобщиха от клуба.

В същото време футболистът на „червените дяволи“ Хуан Мата обяви, че той и неговите съотборници следват стриктно работните планове, които са им изготвени.

„Очевидно сме по домовете си. Поддържаме форма. Тренираме, колкото можем. Упражняваме се в къщите си. Ние сме спокойни и търпеливи. Това е единственото нещо, което може да направим засега. Трябва да чакаме и да имаме доверие на експертите. Също така трябва да сме готови, когато първенството може да бъде възобновено“, сподели Мата.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още