Манчестър Юнайтед постигна напредък в преговорите за Санчо

| Англия, Германия

Манчестър Юнайтед постигна сериозен напредък в преговорите с Борусия Дортмунд за Джейдън Санчо, съобщава „The Independent“.

От германския клуб са се съгласили да намалят трансферна сума на английския национал и да включат по-голям процент бонус сума в бъдеще време.

От Борусия настояваха да получат 100 милиона паунда за Санчо. "Червените дяволи" все пак са успели да се договорят да вземат играча за 60 милиона паунда. В договора между двата клуба ще бъде записана клауза с много бонуси, като някои от тях ще са много лесни за изпълнение. В крайна сметка, ако всички бонуси бъдат активирани в даден момент, сумата може да надхвърли и споменатите 100 млн. паунда.

По всичко изглежда, че от Борусия Дортмунд са готови да продадат Санчо и дори настояват това да се случи до 10 август, когато отборът започва подготовка за новия сезон.

Всички преговори по хипотетичната сделка все още са между посредници и няма официални разговори между самите клубове, но принципите на трансферната операция са изложени.

Към момента няма друг отбор, който да проявява интерес към Санчо. Английският национал е приоритет в трансферните планове на Манчестър Юнайтед.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още