Марадона изказа своята подкрепа към Италия

| Италия

Легендата на футбола Диего Марадона изрази във Facebook своята подкрепа към италианските граждани. Италия е най-засегната европейска държава от коронавируса.

Вижте какво написа аржентинецът:

„Живях в Неапол седем години. Част от моето семейство все още живее там.Иима хора, които ме обичат и, които обичам. Италия е част от живота ми и искам да изразя своята подкрепа в този труден момент", започва той.

„В Италия всички разбраха колко е важно да останете у дома. Надявам се и хората в Аржентина да разберат това. Някои са иронично настроени към ситуацията. Миналата събота тук, в Аржентина, никой не говори за пандемия. Всички си казваха довиждане с целувки, стадионите бяха пълни. Вярно хората казват: „Няма по-лош глух от този, който не иска да чуе". Надявам се, че всички ще преминат по правилния начин през този период. Трудно е да обучим един народ в рамките на 15 минути, но ние сме способни да го направим“, добавя Марадона.

Нападател на Наполи дари сериозна сума за борбата срещу коронавируса

Бивш вратар на Лудогорец стана любимец на Дон Диего

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още