Мъри: В бъдеще се виждам като спортно-технически ръководител в Левски

dsport.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия за своята равносметка от последната година в клуба. Мъри загатна, че в бъдеще се вижда на ръководен пост в клуба, защото смята, че всеки трябва да прави това, в което най-силен.

„В предишния ми престой обърнахме внимание на много наши футболисти. Моята мечта беше от този отбор, който беше от Синята приказката, да навлезе изцяло в клуба като ръководители, скаути, треньори, помощници и т.н. Този отбор, който донесе толкова радост на българските почитатели, а най-вече на левскарите. Това ни беше идеята с Наско Сираков тогава, именно те да заемат всички видове позиции в клуба, за да запазим духа на Левски и истината за Левски“, коментира старши треньорът на „сините“.

„Сега има няколко човека и треньори, за които се опитваме да намерим най-доброто нещо за тяхното бъдеще, а и най-вече за това на Левски. Това е мой и на Наско Сираков ангажимент – да търсим бъдещето за Левски“, каза още Станимир Стоилов.

На въпрос какви са бъдещите му, планове и амбиции, Мъри отговори: „Естествено, моето желание е да не бъда вечно да бъда треньор. Виждам се в бъдеще нещо като ръководител в клуба, изцяло в спортно-технически ръководител, от колкото какъвто и да е друг, защото смятам, че всеки трябва да прави това, в което е най-силен. Така че след години със сигурност ще се ориентирам към т. нар. спортно-техническа длъжност – спортен директор“.

Стоилов: Левски е изключително близо до това да стане хегемон в българското първенство (ВИДЕО)

Станимир Стоилов: Най-щастлив съм, когато съм в Левски

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ