Мартин Петков: Който се труди на тренировка, получава шанс

dsport.bg

Мартин Петков сподели мислите си след победата на Левски срещу Етър с 3:0. Юношата на „сините“ сподели, че който се раздава повече на тренировка, получава повече шансове за изява. Според него Станислав Иванов в чудесен пример за младите, че може да се пробие в тима на Левски. Петков не изпитва никакви затруднения в съвместната работата с Хубчев и признава, че може много да се научи от него:

С лекота: Левски смаза Етър (видеоанализ и оценки)

Дени Алар: Изчаках своя шанс, и в Рапид изпълнявах статичните положения

Хубчев: Няма значение на кое място сме в момента, гоним целите си

„Надявам се всеки един мач да натрупвам все повече самочувствие, да играя добре и да показвам добри качества. Станислав Иванов наистина е един пример на младите как трябва да се играе“.

„Който се труди на тренировка, ще получава повече игрово време. Аз се радвам да получавам минути, където и да ме пуснат, но като централен нападател ми е най-удобно“.

„Винаги преди влизане Петър Хубчев ми дава наставления, при статични положения да съм спокоен, да не губя толкова лесно топката. Спокоен съм, като влизам в мачовете, нахъсан съм и гледам да си покажа качествата“.

„С Петър Хубчев не се работи трудно, той е добър треньор. Особено младите ни учи на много неща. Обстановката в съблекалнята е страхотна. По-опитните ни дават съвети и аз гледам да ги попивам“.

„Не се превземам от медийния интерес. Не съм такъв“, завърши младият Петков своето изказване.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още