Мъжете на косъм от изненада срещу шампиона Хърватия на Европейското по плажен хандбал

dsport.bg

България направи много силен мач и беше на косъм от изненада срещу четирикратния европейски и двукратен световен шампион Хърватия на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Избраниците на Веселин Станков измъчиха "шахматистите", но отстъпиха 12:15 и 18:26. Отличен мач направиха вратарите Николай Петров и Ивайло Костов.

Женският ни тим със загуба на старта на европейското по плажен хандбал

„През първото полувреме затруднихме Хърватия максимално. Имаше много атракция. Надявам се, че и публиката остана доволна и утре пак да ни подкрепи така. От мач на мач играем все по-силно, важното е да ни стигнат физическите сили. Хърватия е от отборите, които задават тенденциите в европейския хандбал. Радващо е, че не отстъпваме драстично на най-добрите“, каза Веселин Станков.

При жените отстъпихме на Турция след 15:29, 9:20. 0

При мъжете България е в група с Хърватия, Полша и Швеция При жените България е в група с Испания, Украйна, Дания и Турция.

Програма за 14 юли на българските национални отбори за мъже и жени:

10 часа, корт 1: България – Испания (жени)

12 часа, корт 2: България – Швеция (мъже)

16 часа, корт 1: България – Дания (жени)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още