Мейсън Маунт: Добих самочувствие с капитанската лента на Челси

dsport.bg

Звездата на Челси Мейсън Маунт обяви, че капитанската лента на "сините" носи самочувствие, дори и да я носиш само в няколко мача. Той стори това пред клубния сайт.

"Носих два пъти лентата и това ми дава още повече самочувствие. Сам усещам, че играя все по-добре и по-добре, но в същото време смятам, че мога много повече. Това е важно за всеки футболист, който иска да се учи и да приема все по-сериозна роля в отбора си. При мен беше така и в юношеските ми години, когато също бях с лентата епизодично", каза той за клубния сайт. 

"В мъжкия футбол също можеш да бъдеш пример за подражание, но това само по себе си не е достатъчно. За капитанската лента в толкова големи клубове се търси вокален човек със самочувствие и характер. Тук в Челси имаме редица примери за такива хора през годините", добави той.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още