Меси призна, че искал да си тръгне от Барса през 2017-та

Звездата на Барселона Лионел Меси призна, че през 2017 година е искал да напусне клуба. Аржентинецът говори пред радио "RAC 1", като за първи път споделя, че е бил близо до това да си събере багажа от "Камп Ноу".

Меси бе категоричен, че основната причина за това негово желание са били проблемите с данъчните, които имаше по онова време. Аржентинецът обаче сподели, че така и не е получил официална оферта за трансфер.

Лаутаро все по-близо до Барса

"По това време с цялата тази каша с хазната, исках да напусна, не за да си тръгна от Барса, а за да си тръгна от Испания. Чувствах, че се отнасят към мен несправедливо и не исках да оставам повече. Никога обаче не получих официална оферта, защото всички знаят, че искам да играя за Барселона. Това беше много труден период за мен и семейството ми, защото хората не знаят какво точно се случваше. Всичко беше тежко, но е по-добре, че се случи, когато децата ми още бяха твърде малки, за да разбират", разказа Меси.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още