Местят US Open в Индиън Уелс

| Тенис, Спорт

Турнирът от Големия Шлем - Откритото първенство на САЩ по тенис тази година може да се проведе на кортовете в Индиън Уелс, твърди Marca. Ню Йорк, където традиционно се провежда надпреварата, е един от градовете, които са най-засегнати от пандемията от коронавирус. Спортният комплекс в момента е превърнат във временна болница. Калифорния, където се намира Индиън Уелс, е по-вероятно да се възстанови от коронавируса по-рано.

Индиън Уелс е домакин на един от най-големите турнири в календара на ATP и WTA, така че инфраструктурата е в състояние да приеме мачовете от "Големия шлем". Турнирът в Индиън Уелс беше първият, който не се проведе тази година заради кризата с коронавируса.

Решават през юни за провеждането на US Open

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още