Методи Бачев с разкрития за участието на съдията Апостолов в масовия бой

dsport.bg

Бизнесменът Методи Бачев даде подробности за случилото се в Симитли в новогодишната нощ, когато компанията на Бачев влезе в масов бой с компанията на кмета Апостол Апостолов и сина му Стефан Апостолов, който е депутат и футболен съдия в Първа лига.

Бачев заяви, че не е предизвикал действията на кмета, който е нападнал него и детето му, хвърляйки по тях бутилка шампанско. В последствие според Бачев се е стигнало до меле, в което Стефан Апостолов е бил много активен.

Бизнесменът разкри, че и в последствие, след края на боя, е отнесъл допълнителни удари от родния рефер.

"Не може депутат да раздава юмруци пред 100 човека. Участваше в боя, беше много активен. Когато свърши всичко, той беше сам пред общината, питах го 'Стефане какво правите?' Когато го попитах, дойде и ми вкара 5-6 тупаника", заяви Бачев пред БТВ.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още