Билетите за двубоя Лудогорец - ТНС (Уелс) от Лига Европа вече са в продажба. Цените са от 5 до 50 лева в завсимост от сектора. Мачът е на 8 август от 20:30 часа на стадион "Лудогорец арена".

До понеделник (5 август) на обяд право да си закупят входни талони имат само притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. В тези дни те могат да закупят билети на местата, които са си запазили за българския шампионат. Същия ден след обяд започва свободната продажба на билетите за двубоя с британския тим.


В понеделник, вторник и сряда от 17,30 ч. до 20,00 ч. ще работи и касата на улица „Васил Левски“. В деня на мача гишето отваря в 10,00 ч.

Важно е да се знае , че при продажбата на билетите за двубоя с Дю ню сейнтс влиза в сила промяна в закона за опазване на обществения ред по време на спортни мероприятия. Тя касае персонализацията на входните талони. Занапред всеки желаещ да закупи билет за мач е задължен да предостави три имена и рождена дата. ПФК „Лудогорец“ обръща внимание на всички посетители лично да проверяват за правилното изписване на имената на входния талон веднага след неговото издаване. Целта е да се избегнат проблеми по време на проверките по входовете.

Цените на входните талони за мача с Дъ ню сейнтс остават без промяна:


Сектор "В" блокове 3 и 4 - 20 лв.
Сектор "В" блокове 1,2,5,6 - 12 лв.
Трибуна "Моци" - 10 лв.
Малък ВИП – 50 лв.
Деца и ученици (с ученическа карта или бележник):
Трибуна "Моци" - 5 лв.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS