Мико с култова история за Гришо и любовта, която дава сили

dsport.bg

Димитър Кузманов впечатли всички с победата си над Стив Дарси в мача между България и Белгия. Може би много от вас пък са обърнали внимание, че след успеха Кузманов отправи загадъчен поздрав на камерата, на която традиционно победителите се разписват.

Мико Кузманов за dsport и Дарик: На ATP Cup бяхме като САЩ 94

В гостуването си в Спортното шоу на Дарик Кузманов разкри, че то е свързано с любовта, която му е дала сили за този успех. Той разказа и как първоначално Григор Димитров му се е скарал, че гледа телефона си прекалено често, но след това сам го е призовавал да чете съобщенията.

„Още от Австралия ме питат, това е за един много специален и важен за мен човек, става въпрос за жена, която е до мен и която осмисля всичко, което правя и което нямаше да се случи без нейната подкрепа и любов. Любовта е най-големият наркотик, това осмисля всичко, което правиш“, сподели Кузманов и разказа историята с Гришо.

Кузманов: ATP Cup е повлиял на Григор за Sofia Open, само минус е за него да не играе за България

„Григор ми направи забележка първия ден, че си гледам постоянно телефона. Аз му казах, че така се концентрирам. Искаше да види какво гледам, обясних му ситуацията. После даже той ми казваше „Чети съобщенията“, аз му ги показвах. Това е причината защо играх така последният ден, няма как да го скрия това. Няма такава муза. Затова си оставих сърцето. Това е скрито послание. Държа настрана личния си живот, който трябва, ще го разбере. Това е наркотик и болест, която е несравнима.“

В последствие Томислав Русев подкани Кузманов да мисли за семейство и деца, а тенисистът отговори: „В процес съм“.

Кузманов №1 по важен показател на ATP Cup, пред Джокович и Надал в още няколко

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още