Мико с култова история за Гришо и любовта, която дава сили

| Тенис, Любопитно

Димитър Кузманов впечатли всички с победата си над Стив Дарси в мача между България и Белгия. Може би много от вас пък са обърнали внимание, че след успеха Кузманов отправи загадъчен поздрав на камерата, на която традиционно победителите се разписват.

Мико Кузманов за dsport и Дарик: На ATP Cup бяхме като САЩ 94

В гостуването си в Спортното шоу на Дарик Кузманов разкри, че то е свързано с любовта, която му е дала сили за този успех. Той разказа и как първоначално Григор Димитров му се е скарал, че гледа телефона си прекалено често, но след това сам го е призовавал да чете съобщенията.

„Още от Австралия ме питат, това е за един много специален и важен за мен човек, става въпрос за жена, която е до мен и която осмисля всичко, което правя и което нямаше да се случи без нейната подкрепа и любов. Любовта е най-големият наркотик, това осмисля всичко, което правиш“, сподели Кузманов и разказа историята с Гришо.

Кузманов: ATP Cup е повлиял на Григор за Sofia Open, само минус е за него да не играе за България

„Григор ми направи забележка първия ден, че си гледам постоянно телефона. Аз му казах, че така се концентрирам. Искаше да види какво гледам, обясних му ситуацията. После даже той ми казваше „Чети съобщенията“, аз му ги показвах. Това е причината защо играх така последният ден, няма как да го скрия това. Няма такава муза. Затова си оставих сърцето. Това е скрито послание. Държа настрана личния си живот, който трябва, ще го разбере. Това е наркотик и болест, която е несравнима.“

В последствие Томислав Русев подкани Кузманов да мисли за семейство и деца, а тенисистът отговори: „В процес съм“.

Кузманов №1 по важен показател на ATP Cup, пред Джокович и Надал в още няколко

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още