Милан на път да вземе испански национал 

| Испания

Наставникът на Динамо Загреб Ненад Бйелица призна, че има разговори между футболистът на хърватския тим Дани Олмо с италианския гранд Милан. Креативният халф направи страхотна 2019 година, в която стигна и до националния тим на Испания, а информациите гласят, че редица грандове като Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и дори родния му Барселона следят развитието му. 

"Няма да рискуваме по никакъв начин със здравето на Дани Олмо, защото знаем, че се обсъжда трансфер. Той няма да играе в контролата утре именно заради евентуалната сделка, но не знаем кога и къде ще се случи. Няма да рискуваме в името на клуба и ще бъде неразумно да играе в контрола. Олмо е с добро настроение и тренира добре." 
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още