Крайният собственик на генералния спонсор на Левски – Мило Борисов, разговаря с множество фенове на „сините“, които му са се обадили за рождения ден. Това се случи, след като телефонът на Борисов изтече в левскарските групи в социалната мрежа Facebook.

Мило Борисов сподели, че не е пропуснал обаждане, напротив, разговарял е с всеки и е отговорил на множеството му изпратени съобщения по повод рождения ден: „Повечето бяха положителни, но имаше и критични, затова поканих някои от феновете на среща, за да коментираме въпросите, които задават. Не бягам от диалог с привържениците и бих се радвал на среща с тях. Виждам, че имат много въпроси лично към мен и с удоволствие ще отговоря, стига това да е в моите компетенции като краен собственик на генералния спонсор на ПФК Левски“, разкри Мило Биросов, цитиран от „gol.bg“.

„Тук е мястото да изкажа благодарност на ръководството на Левски, че за първи път от 2020 година дългът към НАП намалява и скоро ще има официално съобщение от Левски с точни цифри за първото полугодие на 2023 година“, заяви още крайният собственик на генералния спонсор на Левски.

„Имаше въпроси и затова дали подпомагаме клуба за нови трансфери. Искам да отбележа, че чрез Фондация „Спорт в България“, на която аз и сестра ми Роси Маккий сме учредители, през месеците април и май на текущата година направихме целеви дарения от общо 180 000 лева, с които Левски заплати трансфера на Джавад Ел Джемили. Надяваме се, че този млад футболист тепърва ще покаже качества и ще допълни сполучливо селекцията в клуба. Има и много други въпроси, на които с удоволствие ще отговоря на открита среща с привържениците на Левски“, допълни Мило Борисов.

Левски попълва групата с петима национали

Жоро Миланов става свободен агент след три дни

За разваления телефон в Левски: Коментар на Томислав Русев и Стефан Стоянов

Лестър с интерес към бранител на Левски

Левски вкара в първата и последната минута и стартира с успех при Николай Костов (ВИДЕО)

Николай Костов: Работим по селекцията (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS