Милош Крушчич: Винаги е хубаво да помагаш на хора в нужда

Георги Атанасов Георги Атанасов

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че е много щастлив, че имаше възможност да участва в благотворителния турнир на Дарик радио, dsport.bg и Ники Кънчев шоу. Специалистът бе категоричен, че винаги е много приятно, когато можеш да помогнеш на хора в нужда. 

Крушчич, който бе в Отбора на треньорите, спечелил турнира, допълни, че специалистите у нас трябва да намерят общ език, тъй като са колеги и ядат един и същи хляб.
"Винаги съм готов да се отзова за такива мероприятия, особено когато става въпрос за това да помогнем на хора в нужда. Радвам се, че мога да участвам в това събитие. По-лесно е да играеш, а по-трудно е да си треньор. Ние, треньорите, сме колеги, ядем един и същи хляб и трябва да говорим на един и същи език", каза той. 

Треньорите триумфираха в Благотворителния турнир на dsport

Загорчич: Хубаво нещо се получи

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още