Министърът на спорта освободи от длъжност шефа на Националната спортна база

dsport.bg

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев съобщи, че е освободил от длъжност изпълнителния директор на Националната спортна база Пламен Манолов, както и целият състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е ММС. Манолов е и шеф на лицензионната комисия към Българския футболен съюз и член на Изпълкома на футболната централа.

"Здравейте, приятели!

С моя заповед от днес е освободен изпълнителният директор на „Национална спортна база“ ЕАД г-н Пламен Манолов и целият състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е Министерството на младежта и спорта.

Новите членове на Съвета на директорите са:

Невена Полименова – Завършила „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Тя притежава дългогодишен опит в областта на гражданското, търговското, административното и изпълнителното производство.

Венцислав Петков – Дипломиран инженер в Лесотехнически университет – гр. София. Народен представител в 47-то Народно събрание. Член на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на Парламентарната комисия по транспорт и съобщения.

Мартин Арсов – Завършил „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Магистър по „Здравен мениджмънт“ от Медицински университет – гр. София. Специализирал в областта на медицинското право. Той притежава над десетгодишен професионален опит в държавния и частния сектор.

Румен Муратев – Завършил специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ в Университет по архитектура, строителство и геодезия – гр. София. Завършил практически обучения, свързани със Закона за мерките срещу изпирането на пари и Закон за защита на класифицираната информация.

Владислав Божиков – Завършил „Право“ в Университета за национално и световно стопанство – гр. София. Той има над 10 години стаж по специалността. Притежава допълнителна квалификация в областта на „Право и информационни технологии“. Има богат опит в търговското право и в проекти, свързани с ефективното управление на ресурси в администрацията и информационните технологии.

Уверен съм, че новото ръководство на „Национална спортна база“ ЕАД ще работи изцяло в полза на развитието на дружеството, за да бъдат осигурени максимално добри условия за тренировъчна и състезателна дейност на българските спортисти", съобщи Василев. 

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ