Мино Райола предложил Де Лихт на Реал Мадрид

| Испания, Италия

Суперагентът Мино Райола е използвал възможността в разговорите с Реал Мадрид да предложи на испанския гранд защитника на Ювентус Матайс Де Лихт, информират испанските издания.

Райола води преговори с Реал Мадрид относно бъдещето на вратаря Алфонс-Ареола, който играе през настоящия сезон под наем на „Сантиаго Бернабеу“.

В течение на разговорите италиано-нидерландския агент е предложил на Реал Мадрид да привлече Де Лихт през летния трансферен прозорец.

Според информацията, Райола се опитва да намери нов дестинация за Де Лихт, който не успя да се адаптира в Ювентус.

В същото време нидерландският централен защитник е една от опциите за Реал Мадрид в дефанзивен план.

Райола също така е много заинтересован да реши бъдещето на Ареола. Вратарят трябва да се върне в Пари Сен Жермен след 30 юни, когато договорът му под наем в Реал Мадрид изтече.

Самият Райола не изключва възможността испанският гранд да откупи правата на Ареола.

Реал Мадрид не е взел окончателно решение относно бъдещето на Ареола, който остави добро впечатление в редките мачове, в които получаваше възможност за изява.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още