Мис България и волейнационал станаха родители за първи път

dsport.bg

Волейболният национал Добромир Димитров и съпругата му Мис България 2013 Нанси Карабойчева станаха родители за първи път. Щастливата Нанси съобщи радостната новина за раждането на сина им в социалните мрежи. 

"Вече сме РОДИТЕЛИ! Благодаря ти, Добромир Димитров, че ме дари с това малко чудо. Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! 
Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо!  Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря. Безкрайни благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в ПСАГБАЛ “Св.София”!", написа 27-годишната красавица. 

Вече сме РОДИТЕЛИ! ????‍❤️‍????????????????‍????‍???? Благодаря ти, @dobromir_dimitrov_dimitrov, че ме дари с това малко чудо. ???????????????? • Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! ???????????? Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! ???????? Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря. ❤️ • Безкрайни благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в ПСАГБАЛ “Св.София”! ❤️???????? • А снимките, които виждате, са правени броени дни преди да родя - с багажа за болницата и нещо изключително важно - кутията ни от тъканната банка за съхранение на стволови клетки, която избрахме - @futurehealth.bg! ???? П.П. По тази тема ще си говорим още за в бъдеще, защото знам, че ще имате много въпроси, а и защото много хора в България просто все още не са информирани достатъчно добре.. ???? • #parents #announcement #forfirsttime #firstborn #babyboy #firstbornson #birthday #couplegoals #babyannouncement #babygoals #family #familygoals #love #loveyou #birthgiver #birthannouncement #futurehealth #futurehealthbiobank #????

Публикация, споделена от Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova) на

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук