Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира нулевото равенство срещу Черно море на стадион „Тича“. Той призна, че мачът е бил неприятен за гледане. Според него във Варна много често се получават здрави сблъсъци като днешния. Митко Илиев заяви също, че ремито е оправдано, с оглед показаното от двата отбора.

Две нули и по една точка за Черно море и Локомотив Пловдив

„Беше неприятен за гледане мач, но стилът на Черно море е такъв – битка, единоборства. Хубаво е, че отвърнахме със същата агресия. Имахме по-добрите положения, от които не успяхме да се възползваме. Имахме три-четири положения, които не доразвихме, а можеха да бъдат много опасни атаки. Не можахме да спечелим, но тук във Варна никога не е лесно. Една точка може би е заслужена. Теренът беше тежък заради лошото време последните дни“, коментира футболист №1 на България за 2020 година.

„Винаги първите мачове след зимната пауза са подобни. Съвсем нормално е. Всички отбори са предпазливи. Не искам да звучи като оправдание, но много тежко време. Стана такъв мач, какъвто очаквахме. Във Варна често се получават такива мачове“, добави той.

„Този резултат можем да го приемем като добър. Една точка е окей, можеше да е по-добре. Следващият мач ще е много по-приятен за гледане – с много положения. В исторически план срещу Лудогорец винаги е така. Да се надяваме, че ще успеем да си реализираме положенията“, каза още капитанът на пловдивчани.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS