Младок на Манчестър Юнайтед с ужасна история 

dsport.bg

Приятелката на 22-годишния Тахит Чонг разказа за неприятна случка, която е сполетяла влюбената двойка. Маскирани мъже са влезли с взлом в дома им и са ги заплашили. 

Това е четвъртият случай на влизане с взлом срещу играчи на Манчестър Юнайтед, заедно с Пол Погба, Виктор Линдельоф и Джеси Лингард. 

Младата двойка разказа и подробности около ужаса, който са преживели: “Един от мъжете ни заплаши с много голям кухненски нож, а друг хвана Тахит за глезена и го измъкна от леглото. Друг държеше бейзболна бухалка, която размахваше в лицата ни. Той крещеше: „Къде са часовниците?”” 

След като взимат някои от скъпоценните вещи в дома на Тахит Чонг, около 40 минути след влизането, те напускат апартамента. Веднага е извикана полиция, която ,обаче, не успява да арестува групата разбойници. 

Приятелката на младата звезда добави: “ Оттогава не съм спала добре и не мога да спя с изгасени лампи. Бях диагностицирана с посттравматичен стрес." 

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още