Моци откри новата академична година в разградския филиал на Русенския университет

dsport.bg

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци  бе гост на откриването на новата академична учебна година във Филиал Разград на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

300 са студенти в разградското подразделение на русенската Алма Матер, те се обучават в три специалности – „Биотехнологии“, „Технология на храните“ и „Химични технологии“. Първокурсниците са 80, а завършващият випуск е от 51 човека – 36 бакалаври и 15 магистри.

Изненада за Випуск 2021 бе поздравът от техническия директор на ПФК“Лудогорец 1945“ Козмин Моци, който разкри пред тях своята тайна за успеха – „колкото повече работа, толкова по-сладък е успехът“.

Преди да бъдат връчени дипломите за завършен образователен етап бе спазена традицията да се засади Дърво на Випуска. За завършващите имаше и още една изненада – поздрав от  Танцов клуб „Абритус“ и участие в уъркшоп по народни танци в двора на Филиала. Обучението започна с Тракийско право хоро.

Спартак Варна без треньора си срещу Лудогорец

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още