Модрич: Шапки долу за Меси

| Испания

Футболистът на Реал Мадрид и носител на „Златната топка“ за 2018 година Лука Модрич връчи трофея на Лионел Меси, който спечели за рекорден шести път отличието.

„Поздравления, заслужаваш го“, каза Модрич с усмивка на лице, когато връчи „Златната топка“ на Меси.

„Меси е впечатляващ, един от най-добрите футболисти за всички времена. Шапки долу за него, за това което е направи. Трябва да бъде поздравен“, добави хърватинът.

„Надявам се моят жест да се превърна в една добра традиция последният носител на трофея да го дава на следващия...Аз съм тук, защото футболът е за уважение. Затова дойдох тук, за да поздравя всички и да връча наградата“, продължи той.

„Реал Мадрид е добре, много добре в момента. Поддържаме добро темпо. Ние сме компактен отбор. Това, което всички искат да видят от нас. Ние се борим един за друг. Показваме добър футбол и следваме резултатите“, каза още Лука Модрич.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още