Даниел Моралес остана разочарован от загубата на Ботев Враца от ЦСКА с 0:2. Старши треньорът сподели, че отборът му отново е играл добре, но няма как да вземе нещо от мач срещу ЦСКА без да вкара положенията си

"Отборът се представя на доста добро ниво. Продължихме това, което направихме срещу Левски. Успяхме да създадем положения. Сега създадохме не малко и срещу ЦСКА. Да създадеш толкова положения срещу ЦСКА и Левски и да не реализираш е трудно. Трудно е да изкараш нещо от мача. В момента, в който бяхме по-добри в мача, една индивидуална грешка на момчето, на което му липсва опита на тази позиция. Знаем, че си е чист нападател. Една топка, която само трябва да се изчисти. За съжаление така се получи грешката. Умора, липса на концентрация, на комуникация най-вече. Момчетата се представиха добре, достойно. Трябва да влезем в наша серия. Доста негативни грешки ни се събраха, при които трудно може да се говори за късмет. Идва следващият мач и трябва да подобрим нашата игра и да изкараме по-добри резултати," започна Моралес.

"Имаме малко време да решаваме това. Треньорът си има интуиция кога да направи смяна. Надявам се всеки да даде повече, за да се представим по-добре и вече е време да натрупаме повече точки."

"Мартин (б.р. Христов) се представи отлично. На 19 години е и се представи на много високо ниво. Поздравявам Мартин, отбора на Ботев Враца. Ако нямаш добър синхрон, сигурност е трудно. Доволен съм от представянето, но не успяхме да изкараме поне точка от този мач".

"За съжаление нямаме подкрепа от нашите халфбеци, защото хвърлиха много сили Спас Георгиев и Момчил Цветанов. Идва следващият мач и трябва да се научим от грешките си, за да станат по-добри неща в следващите мачове", завърши старши треньоръ на Ботев Враца.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS