Испанският национал Алваро Мората получава освирквания и обиди от феновете на Атлетико Мадрид, заради която футболистът обмисля напускане. Мадридчани се надяват да го продадат през лятото, а той говори за това и смята, че е трябвало да напусне "Метрополитано" миналото лято.

„За мен най-лесното решение е да не играя в Испания. За личния ми живот, за това през какво трябва да премина, когато просто изляза на улицата у нас. Най-лесно ми е да отида да играя в друга държава“, коментира Мората.

„Често моите деца, които са на пет години, не разбират защо има хора, които са толкова ядосани на баща им. Щеше да е по-лесно да напусна Атлетико миналото лято“, добави той.

„Когато прочетох, че Атлетико иска да подпише с осем нападатели, разбирам, че вече не съм приоритет за този клуб. Не мога да остана в Атлетико и да не играя“, продължи испанският национал.

„Все още не сме говорили със Симеоне по този въпрос. Всяко лято излизат информации, че не се разбирам добре с него. Всъщност е точно обратното. Ние нямаме проблем. Често говоря с него за различни неща в живота и той ми е помогнал по много начини.“

„Но има аспекти, върху които нямам контрол. Не знам дали влизам в неговите планове или в плановете на клуба, но ще поговорим, когато се върнем към тренировъчните занимания.“

„Няма да плача или да се оплаквам тук, защото нищо не се случва. Понякога става дума за дребни неща. Дори всички не харесват Исус и аз не мога да направя нищо по въпроса“, каза Мората.

Ювентус може да си върне Мората

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS