Moto GP отложи четвърто състезание, сезонът ще започне през май

| Моторни

Moto GP отложи четвърто състезание заради епидемията от коронавируса. Гран При на Аржентина е преместено от април за ноември, а надпреварата за Голямата награда на Испания на пистата "Херес" ще открие новия сезон на 3 май.

Първото състезание за 2020 година - Гран При на Катар на 8 март, беше отменено заради забраната за пътуване на хора от Италия и други европейски държави заради епидемията. Вторият старт за Гран При на Тайланд, насрочено за 22 март, също беше отложено и ще се проведе на 4 октомври.

Вчера Moto GP обяви, че Гран При на САЩ в Остин (Тексас) е отложено и ще се състои на 15 ноември. Стартът за Голямата награда на Аржентина е четвъртото състезание, което е отложено заради епидемията от коронавируса. Според новата програма то ще бъде на 22 ноември. В резултат на промените последното състезание за сезона Гран При на Валенсия е преместено за 29 ноември.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още