Един от националните вратари на България Мартин Луков изненадващо разтрогна своя договор с отбора си Ал-Таи от Саудитска Арабия. На този етап не е известна причината за случилото се, а Мартин Луков заяви за dsport, че няма да коментира ситуацията.

Със сигурност раздялата е изненадваща, защото Луков бе титуляр и направи изключително силни мачове за отбора си след преминаването от Локомотив Пловдив.

Къде ще продължи кариерата си играча? Луков не е случаен вратар, а със сигурност няма да остане на улицата, а слуховете за неговото бъдеще вече започнаха.

Може ли Мартин Луков да се озове в Лудогорец?

В момента шампионът на България има нужда от вратар, защото остана единствено със Серджио Падт след продажбата на Кахлина. Разбира се има и млади български вратари от школата, но на отбора е нужен качествен вратар. От Разград със сигурност търсят човек на тази позиция, а основно се говори за страж от чужбина. Спрегна се и възможно завръщане на Пламен Илиев, който иска да напусне Динамо Букурещ. Заговори се и за Даниел Наумов от ЦСКА 1948, който бе изграден именно в Лудогорец. Към момента обаче и двамата си имат отбори.

Така евентуално акостиране на Мартин Луков в Разград не би било изненадващо, защото той напълно отговаря на профила, който в Лудогорец търсят – българин с качества. Разбира се подобен трансфер на този етап е в сферата на вероятностите, но нищо чудно да се случи.

Изненада! Роден национал се раздели с арабския си тим

Димитър Митов пази добре, но и вкарва... би перфектна дузпа в Англия (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS