Старши треньорът на България Красимир Балъков заяви снощи, че е наясно със състава на 99.9 %. Това говори за минимално колебание от негова страна относно избора на стартовите 11. Вероятно селекционерът умува за една позиция. 

Прогнозният състав на dsport.bg е Пламен Илиев, Георги Пашов, Петър Занев, Кристиан Димитров, Антон Недялков, Ивелин Попов, Кристиян Малинов, Марселиньо, Вандерсон, Галин Иванов и Божидар Краев.

Къде е възможно да сбъркаме?

Красимир Балъков твърди, че мислим основно за мачовете през март. При това положение не е изключено специалистът да потърси експеримент с вратарската позиция. Той вече пусна в игра Пламен Илиев и Христо Иванов и не е изключено шанс да получи Ники Михайлов, който има проблем с игровите минути в Левски.

Другата опция за промяна е Кирил Десподов да играе на фланга вместо Галин Иванов. Крилото е по-остър и вече играе редовно, но играчът на Славия е по-отговорен в защита.

Не е изключено Балъков да заложи на типична деветка за сметка на Краев. При такъв ход титуляр трябва да е Исмаил Иса от Черно море.

Красимир Балъков: Съставът ми е 99,9% ясен, виждам позитивно развитие

Защо мачът с Черна гора е от значение?

Георги Костадинов: Точките, които имаме не отговарят на нивото ни

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS