Левски представи членските карти с цени от 19,14 до 10 000 лева

dsport.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор на "сините" Павел Колев, управителят на официалния магазин на Левски Пламен Петров и членът на УС Петър Ганев представят дългоочакваните членски карти на клуба „Аз съм Левски“.

Кампанията за членските карти „Аз съм Левски" е в ход

„Още от първите дни на юни започнахме да водим сериозни разговори с Павел Колев на тема „членски карти”. Разбира се, моето желание беше месец по-рано да стартираме тази кампания, но преценихме и мисля, че това е правилно, че трябваше да предложим продукт, който напълно заслужават нашите привърженици и мисля, че до голяма степен успяхме, така че давам старт за начало на кампанията за членските карти”, започна Сираков.

"Това е първата стъпка към един много по-голям процес, който ще продължи поне няколко месеца. Той има за крайна цел да направи така че най-сетне да се сбъдне мечтата на всички привърженици на Левски, а именно във всеки момент да знаем колко точно са левскарите по целия свят. Не мога да  разкрия повече детайли за целия проект. Като част от членската кампания се разработва и нов сайт на Левски, чрез който ще получаваме обратна връзка от хората", разкри Павел Колев. 

"Масовите карти ще бъдат произвеждани от клуба. Клубът във всеки един момент ще имаме възможност да ги правим. Кампанията ще стартира в 19:14 довечера. Луксозните ще се правят по специална технология в печатница, което означава, че ще имат по-дълъг технологичен срок за изпълнение.

Масовите карти притежават QR код, който ще съдържа уникалния идентификационен код на всеки привърженик на Левски. Това отваря възможност за по-лесна регистрация в новата платформа на Левски, както и за отстъпки в различни търговски вериги. Крайната цел е минимална сума от покупките да попада в касата на Левски. 

Всички карти включват услуги, свързани с кетъринга на стадион "Георги Аспарухов", музея на клуба, както и специален пакет придобивки, който зависи от категорията на картата", сподели още Колев.

"Ще създадем книга на членовете на Левски и всеки притежател на такава карта ще бъде записван в нея. Това ще бъде част от историята на този клуб. За всеки привърженик на Левски ще бъде гордост да присъства в тази книга", заяви още Колев. 

Нематериалните придобивки на членските карти са свързани основно с достъп до ексклузивно съдържание. Заедно със създаването на новия сайт, от Левски планират стартирането и на клубната телевизия. Част от съдържанието в нея ще бъде ексклузивно, т.е. достъпно само за абонати. От думите на Павел Колев се разбра, че ще има информационен бюлетин, който ще бъде изпращан на седмична база до всеки член. В услугата се включва и дигитално списание на Левски, което ще се прави на месечна база. Плюс за притежателите на членска карта е и приоритетното купуване на билети на специални каси, които ще работят само за притежатели на членски карти.

Цените на картите: 

Бронзова карта – 19,14 лв.

Сребърна карта – 72,00 лв.

Златна карта – 200 лв.

Семейна членска карта – 200 лв.

Платинена карта с лимитирана бройка от 200 карти – 1914 лева

Диамантена карта с лимит 20 карти – 10 хиляди лева

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук