Резултатите от тестовете за коронавирус в efbet Лига

| БГ футбол, efbet Лига

Отборите от efbet Лига започнаха да обявяват резултатите от направените тестове за коронавирус на футболисти, треньорски щаб, ръководители и служители на клубовете. Най-малко 500 теста за коронавирус бяха направени в 14-те тима от Първа Лига. От Българския футболен съюз осигуриха по 30 безплатни теста на всеки клуб в елита.

- ЛУДОГОРЕЦ

- ЛЕВСКИ

- ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и всички служители на Локомотив бяха тествани на стадиона с PCR тестове за COVID-19. Резултатите станаха ясни – абсолютно всички проби в клуба са отрицателни, което позволява на “черно-белите” да подновят от утре своите тренировки при стриктно изпълнение на всички необходими мерки.

- ЦСКА

Всички направени тестове за COVID-19 на футболисти, треньори, ръководство и служители на ЦСКА са отрицателни, съобщиха официално от клуба. "Червените" ще започнат тренировки по групи в петък на базата в Панчерево. 

Всички тестове в ЦСКА са отрицателни, "червените" започват тренировки

- СЛАВИЯ

- ЧЕРНО МОРЕ

Всички направени тестове за COVID-19 на футболисти, треньори, ръководство и служители на Черно море са отрицателни

- БЕРОЕ

През тази седмица всички играчи на Берое, треньорският състав, хората от спортния щаб и служителите на клуба по различно време бяха подложени на тестове за коронавирус COVID-19. Абсолютно всички проби, които бяха взети са отрицателни, съобщиха от клуба. Представителния отбор на Берое започва тренировъчен процес, при който се спазват всички необходими мерки за безопасност, допълниха от клуба.

- БОТЕВ ПЛОВДИВ

Всички футболисти и спортно-техническият щаб на Ботев Пловдив бяха подложени на PCR тестове за COVID-19. Резултатите на всички изследвани са отрицателни и "канарчетата" ще стартират тренировъчен процес в петък, съобщават от клуба.

Няма заразени в Ботев, "канарчетата" започват тренировки в петък

- АРДА КЪРДЖАЛИ

Бихме искали да ви информираме, че целият отбор на АРДА заедно със спортно-техническото ръководство и служителите, бяха тествани със задължителните PCR тестове за Covid 19. Резултатите от тестовете са отрицателни! Това съобщиха от Арда на официалната си Facebook страница.

- ЕТЪР

- ЦАРСКО СЕЛО

Отборът на Царско село премина задължителните PCR тестове за COVID-19, които бяха изискване на БФС за подновяване на тренировъчния процес. Резултатите на всички футболисти, треньори и лица от администрацията на клуба, чиито тестове бяха направени във вторник са отрицателни.

Всички тестове за COVID-19 в Царско село са отрицателни

- БОТЕВ ВРАЦА

Всички проби за коронавирус, които са направени на футболисти, треньори и персонал са отрицателни. Това разкриха от клуба. Така Ботев Враца първи обяви резултатите от тестовете. 

Първи клуб обяви резултатите си след тестове за коронавирус

- ДУНАВ

- ВИТОША БИСТРИЦА

Футболистите и служителите на Витоша също са тествани негативно за COVID-19. Играчите ще възобновят тренировки в петък. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още