Национал претърпя нова операция - пропуска баражите  през март

Националът Ивайло Чочев претърпя нова операция на коляното в Рим. Чочев подписа с Пескара това лято и се очакваше да се възстанови за мачовете през пролетта. Той се контузи по време на мач на националния отбор през месец срещу Черна гора. Цяло лято Чочев прави рехабилитация в София, а от няколко седмици е в Италия. Той направи трансфер, въпреки че беше контузен. Очакваше се футболистът да започне нормална зимна подготовка с отбора и да е на линия за началото на мачовете през пролетта.

Повторната операция на Ивайло Чочев връща възстановяването му назад с 2-3 месеца. Това означава, че той със сигурност няма да се възстанови за баражите на националния отбор в края на месец март.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още