Национален брейк турнир „FUNK BUSTERS“ в Разград на 31 юли

dsport.bg

Национален брейк турнир „FUNK BUSTERS“ към Българска Брейк Федерация (ББФ) ще се проведе в Разград на 31 юли. Продължителността ще е един състезателен ден.

Националният турнир „FUNK BUSTERS“ ще даде възможност на всички заинтересовани брейкъри да вземат участие под формата на битки 1 vs 1, шоукейс и отборни битки в съответните възрастови групи.

Участие в Националният турнир могат да вземат, както картотекирани състезатели по брейк към Българска Брейк Федерация, така и свободни агенти.

Мястото за провеждане е  в квалификационна част- Общински културен център и финална част на открито - площад „Независимост“ 2 (пред ОКЦ). Времето за провеждане на състезанието ще бъде от 13:00 до 21:00 ч.

Организатор на събитието е СБК "Шадоус", с подкрепата на Община Разград, ЦПРЛ-ЦРД, Басейн "Пътконсулт", "Пътконсулт" ООД, Принт Експрес Разград и дигитална маркетинг агенция Marketing Vision.

Ръководството на лицензирани спортни клубове, настойници на некартотекирани състезатели и прекия ръководител на добра воля е необходимо да изпратят своите заявки за участие до 28 юли на shadows_rz@abv.bg. Таксата за участие е 10 лв за всеки участник.

Във формуляра задължително се посочва възрастовата група, в която състезателят желае да участва. При отсъствие на други състезатели или по желание на добра воля категорията може да бъде сменена във възходящ ред. Категориите, в които участниците могат да се изявят са следните:

момичета

момчета

6 - 9

6 - 9

10 - 12

10 - 12

13 - 15

13 - 15

16 - 18

16 - 18

19 - 34

19 - 34

35 +

35 +

Изключение правят само отборните битки, които ще бъдат до 18 годишна възраст, а общият брой на участниците е без ограничение.

Задължително изискване за всеки един участник е в деня на събитието да представят заверен пред състезателен медицински преглед удостоверяващ здравословното му състояние.

Система за провеждане на класиране

Всяка една от битките ще бъде оценявана от жури с нечетен брой (минимум трима).

  1. Стоян Новаков (The kid)
  2. Златко Йончев (Zlatko)
  3. Анатоли Джоков (JOkata)

Всеки един участник ще има възможността да се представи с едно влизане под формата на батъл за квалификации. Ще бъдат избрани 16, най-добре представили се, които ще продължат битките до финал с по 1 влизане. И полуфинал и финал с 2 влизания. Съответно при по-малък брой участници се избира направо топ 8 или топ 4. При гласуване с равен резултат срещата се преиграва с по още едно влизане на всеки участник без право на втори въздържал се глас от страна на съдиите. Изключение правят единствено финалите за 1,2, и 3, място, които ще бъде с 2 влизания без право на равен. Избирането на победителя става с посочване, като трябва да има минимум два гласа.

Квалификациите на Крю битките на смесени възрастови групи до 18 години ще се осъществи чрез батъл с по 5 влизания за крю, ще се определи топ 4 и според точките ще се играе за 3 и 4 място малък финал и 1 и 2 място финал. Времетраене на финалните двойки- 10 минути.

Шоукейс- времетраенето на шоу-представянето на всяка група трябва да бъде минимум 3 минути и максимум 5 минути. Ще се представя веднъж на откритата сцена.

Повече информация за състезанието ще бъде публикувана в официалното събитие във Facebook, което може да откриете на адрес: https://www.facebook.com/events/4109696492410774/

Програма

Потвърждение за участие:  11:00-12:00ч.

Техническа конференция: 12:10 - 12:30ч.

Квалификация 1 vs 1 в категория: 13:00-17:00ч.

Начало на квалификацията крю битки: 17:10- 18:00ч.

Почивка 18:00- 19:00ч

Финали 19:00- 21:00ч.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ