Националите на Левски се завърнаха

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Старши-треньорът на Левски Георги Тодоров вече разполага с националните си състезатели, които имаха ангажименти с различните гарнитури.

Възстановителна тренировка тази сутрин проведоха Николай Михайлов, Илия Юруков и Станислав Иванов. На пълни обороти вече се готвят Здравко Димитров, Ивайло Найденов, Алекс Петков, Мартин Петков, Марин Петков и Георги Александров, които бях част от младежкия и националния отбор на България.

Част от играчите на Левски реализираха голове в своите национални тимове. Марин Петков и Мартин Петков се разписаха при победата на отбора до 19 години срещу Турция с 2:1. Станислав Иванов донесе победата на младежите срещу Латвия, а Здравко Димитров бе точен срещу Полша.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук