Надникнете в новия апартамент на семейство Бекъм в Маями

dsport.bg

Новият живот на Дейвид Бекъм и неговата съпруга Виктория е в Маями. Там бившият футболист създаде футболния клуб Интер Маями и там вече прекарва най-много от времето си.

Заради това звездното семейство не хаби средства в намирането на идеалния нов дом. Апартаментът на Бекъм е в най-луксозната част на Маями, струва 20 милиона паунда и има собствена площадка за хеликоптер, страхотен басейн, и фитнес.

Апартаментът е в луксозен блок, създаден по дизайн на прочутия архитект Заха Хадид. Сградата е с площадка за хеликоптер и има музей в себе си, както и център за изкуства.

Надникнете в новия дом на семейство Бекъм:

Банята

Апартаментът има 5 спални, но цели 7 бани. Това е само една от тях, с перфектен изглед към Маями.

Рецепция

Всеки апартамент има достъп до специален трезор и модерно изглеждаща рецепция.

Паркинг

Всеки апартамент има собствен паркинг, до който се достига с високоскоростни асансьори с „интелигентна технология за влизане“.

Стълбите

Кухнята

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук