Най-малко десет са заразените с COVID-19 в Локо Пд

Поне 10 са положителните тестове за COVID-19 в Локомотив Пловдив, твърди „Монитор“. Това  стана ясно след тестовете в отбора и сред служителите, които бяха направени днес. Вероятно не всички от заразените са футболисти, но поне 6-7 са играчите.

Утре ще има нови проби, защото притесненията са, че е възможно заразените да са повече. А и ще бъде изискано тестване на контактните лица на тези, които са с доказано положителни резултати. Сред хората с положителен тест е капитанът Димитър Илиев, както и вратарят Илко Пиргов.

В четвъртък Локо приема ЦСКА, но очевидно ще играе с много различен състав от този, който взе Купата срещу същия съперник във финал миналата сряда.

Носителите на трофея празнуваха на Слънчев бряг в деня след успеха, а освен това имаше и купон в пловдивски нощен клуб, където е имало и голяма група фенове. Неофициално, от там също се чакат доста положителни тестове за коронавирус.

Официално: Двама футболисти и четирима запалянковци на Локомотив са с коронавирус

Локомотив с шампионски парад по улиците на Пловдив (ВИДЕО+СНИМКИ)

Празникът на Купата край морето продължава - полетя във въздуха (ВИДЕО+СНИМКИ)

Локо изкъпа Купата в морето

Заразени футболисти с COVID-19 и в Дунав

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още