Най-нетрадиционните теми за слотове

dsport.bg

Ако преди време можеше да избирате между плодчета и малко покер ротативки, сега можете да се гмурнете в океан от тематични слотове. В сайтове, като https://spin.city/bg ще откриете стотици ротативки, някои традиционни, а и някои доста странни. Определено има по нещо за вкуса на всеки хазартен любител.

В тази статия ще наблегнем на точно онези странни и нетрадиционни ротативки, които може да ви се сторят интересни. Те не се славят с популярността на плодовите слотове, примерно, но са грабнали сърцата на много фенове. Предстои да се срещнете с някои от най-ексцентричните слот теми, които дори не сте си представяли, че съществуват.

Зомбитата ни атакуват

Темата със зомбитата доби доста широка популярност. Това винаги е била сюжетна линия, от която много хора се вълнуват. Гледали сме множество филми и сериали, чели сме множество книги. Въпреки това, беше доста изненадващо, когато тази концепция се зароди и в слот игрите.

Нетрадиционно решение е да се създават подобни ротативки, защото никога не се знае какъв ще е отзвукът от тях. Да, хората харесват зомбита, звучи интересно. В същото време, повечето казино играчи предпочитат да виждат символи на богатство, успех и късмет в ротативките. За това и зомбитата не се вписват в това описание, но път това не попречи на техния успех.

В този тип ротативки можете да се сблъскате с доста кръв, рани, оръжия и зомбита. Гледката не е за всеки, но онези, които са фенове, обезателно ще се придържат към този тип ротативки.

Библията и хазарта

Докато зомбитата са просто странни, намесата на религия в хазартен сайт за много играчи си е направо неуместно. Този тип ротативки могат спокойно да водят първото място по странност.

Както знаете, християнството, а и която и да е религия, не са привърженици на хазарта. Всъщност, дори имат доста твърда позиция и залозите спадат към категорията на пороците. Въпреки това, явно софтуерните доставчици намират Библията за чудесна концепция за слот игра.

Още по-интересното е, че тези ротативки не са създадени с цел да очернят религията или да я принизяват. Точно обратното, тяхната основна задача е да “бутнат” играчите да разберат повече за Библията, за религията, за християнството.

Идеята е интересна и има своите почитатели, естествено. Въпреки това, обезателно си остава една от най-странните и едва ли ще се прочуе в близкото бъдеще.

BDSM в слот игри онлайн

Още една тема на няколко ротативки, която може да спадне към категорията за странни слотове. BDSM културата не се коментира много, а едва ли дори и феновете ‘и биха се впечатлили от такъв тип слот.

Естествено и тези ротативки си имат своите поддръжници. Една от теориите а съществуването им е, че подобен тип отношения са малко на късмет, а и на голяма доза риск. Може би тези качества я правят подходяща за хазартните среди, но това ще кажат феновете на този тип забавление.

Ротативки с публични фигури

Малко е странно да виждаш ликовете на известни и безизвестни публични личности. Доста често подобен тип слотове и осмиват гореспоменатите личности. Често ще видите лицата на:

  • Тръмп

  • Опра

  • Обама

  • Азис

  • Дженифър Лопес и други.

Свикнали сме с историческите личности. Такива ротативки могат и да са доста полезни за общата култура. В същото време, личности, които в момента са известни публични фигури, е малко странно да са главни действащи лица в ротативки.

Не може да се каже, че тези слотове се славят с кой знае каква популярност. Повечето потребители ги изпробват няколко пъти и се връщат към по-традиционните или тези, които ги вълнуват. Но, все пак, важното, е че ни се предлага голямо разнообразие, от което да избираме.

Нашествието на извънземни

Може би тази категория ротативки вече не е толкова странна, предвид скорошните потвърждения за живот във Вселената. Въпреки това, със сигурност е нетрадиционен избор за тема на слот.

Ще видите извънземни под всякаква форма и цвят. Някои дори са облечени доста провокативно, което е иновативна концепция. За радостта на извънземните, а и на софтуерните доставчици, те си имат доста фенове и тези слотове се радват на нескромна популярност.

Пандемия и вируси

Е, това е нетрадиционен подход към ситуацията през последните години, но не е неочаквано, че се появиха подобни ротативки. Всъщност, дори са малко, като се има предвид мащаба на кризата, която облада целия свят.

Има доста ротативки, където се разхождат симпатични вируси. Те могат да ви донесат добри печалби, както всички слотове. Може да се каже, че популярността на тези игри доста утихна, особено като светът се успокои. Въпреки това, все още можете да ги откриете в онлайн казината.

Очакват ли ни още по-нетрадиционни слотове бъдеще?

Почти сме сигурни, че единственият верен отговор на този въпрос е “Да”. Всеки ден модата се сменя, идват на дневен ред нови глобални проблеми, нови феномени. Софтуерните доставчици държат да са в крак с всичко изброено, а и това им дава идеи за нова и разнообразно съдържание. Кой знае с какво още предстои да ни изненадат?

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още