Боксьорката Даниела Хемсли, която се прочу преди няколко дни, след като си показа гърдите след победа на ринга, бе наказана да не се бие във финалното шоу на „Kingpyn“. Санкцията идва заради невъздържаната реакция на Хемсли, която развива и профил в платформата „OnlyFans“.

През уикенда 22-годишната боксьорка постигна първата си победа на ринга със съдийско решение и секунди след вдигането на ръката й от съдията, Хемсли си вдигна спортния сутиен, показвайки гърдите си пред камерата, докато течеше ефир на живо.

Затова тя няма да участва във финалното шоу на „Kingpyn“, което се очаква да се проведе в „O2 Arena“ през септември.

„Тъй като се стремим да предложим на феновете възможно най-добрите боксови събития с инфлуенсъри, ние приемаме, че инцидентът след битката в събота може да е обидил някои зрители и оценяваме, че този инцидент не отговаря на стандартите, очаквани от вечерите на битките в Kingpyn“, гласи изявлението на „Kingpyn“.

„Извиняваме се напълно на всеки, който е разстроен от предаването. Боецът, замесен в инцидента, няма да се появи във финалното събитие и реши да отдели известно време далеч от бокса. Сега ще насочим вниманието си към финалите на Kingpyn, с всички от нас, по-решени от всякога да проведем най-великата вечер на инфлуенсър бокса и да покажем най-добрия спорт, който всички обичаме“.

Икер Касияс флиртува с участничка в ''Биг Брадър''

Европейците, които ще играят в саудитския шампионат, няма да живеят в Саудитска Арабия

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS