След дългоочакваното си завръщане на „Олд Трафорд” 36-годишният Кристиано Роналдо логично взе лидерските функции в отбора и се превърна в ментор на по-неопитните си съотборници. Както самият той сподели наскоро обаче, манталитетът в Манчестър Юнайтед драстично се е променил след края на ерета Сър Алекс Фъргюсън. И за да върне клубът на мястото, на което трябва да бъде – португалецът е започнал непрекъснато да дава съвети на своите съотборници с цел те да подобрят играта си.

Но и в това свое начинание Роналдо среща някои затруднения. “The Sun” написа, че немалка част от играчите дори вече се страхуват от суперзвездата и от неговите реакции. Младоците се притеснявали дори да сбъркат пас към Кристиано заради критиките, които той ще им отправи.

„По-опитните винаги има скакво да помогнем. Ако ми поискаш съвет, аз винаги ще ти го дам. Но въпросът е след това да приложиш наученото на терена. Иначе няма смисъл. Ако не търсиш съвета ми – добре, но докажи с действия, че наистина нямаш нужда от него”, каза носителят на 5 „Златни топки” при “Sky Sports”.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Рангник изпуска съблекалнята, звездите на Манчестър Юнайтед му диктували както да прави

Манчестър Юнайтед губи 100 милиона, ако остане извън Топ 4

Трус в Юнайтед – 11 футболисти искат да напуснат

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS