Наливат бетон на трибуна Бесика на пловдивския стадион Локомотив

dsport.bg

Вече е налят първият пласт бетон на трибуна Бесика на стадион Локомотив. Така нареченият „подложен” бетон бе положен през уикенда, а до късния следобед вчера работници на фирмата изпълнител - „Рудин” подготвяха арматура за следващия пласт, който ще се постави днес. 

 „До старта на първенството в Efbet-лигата трибуна „Бесика” ще бъде изградена до кота нула и ще се продължи с надземното изграждане. Трибуната ще бъде обезопасена и отделена от терена, за да не влияе на провеждането на срещите”. Това коментира кметът на район „Южен“ Костадин Язов, който следи от страна на Община Пловдив строително-монтажните дейности на стадиона.

 В същото време продължава работата на проектантите по подготовката на заданието за трибуната за гости, която ще бъде изградена в южна част на стадион „Локомотив”.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още