Нани: Сър Алекс не правеше проблем, ако на 1-и януари се явя пиян на тренировка

dsport.bg

Сър Алекс Фъргюсън е известен като един от най-строгите мениджъри, които светът на футбола някога е виждал, но шотландецът се е отнасял различно към своите играчи по време на празничната програма в английското първенство, разкри крилото Луиш Нани. Той заяви, че понякога Фъргюсън е позволявал на футболистите си да се явяват на тренировки в нетрезво състояние, за да смекчи напрежението около Коледа и Нова година.

"Самият аз никога не съм имал проблеми. По принцип излизам в правилния момент - ако примерно на следващия ден съм почивка. Тогава мога да се повеселя, а същото важи за Коледа и Нова година. В Англия никой не те съди по празниците. Специално на Нова година дори мениджърът нямаше против да се явиш на тренировка пиян."

"Това е този сър Алекс, който знаеше как да третира правилно футболистите си. Просто не изискваше много от тях в толкова специални дни."

"Играем нон-стоп през цялата година. Какво да правим, ако един ден Уес Браун се напие? Това просто е следствие от радост, момент на релаксация. Просто провеждаме различен вид тренировка и се забавляваме."

"Няма какво да се лъжем, аз обичам да излизам вечер. Сега обаче избягвам това, защото искам да продължавам да играя на най-високо ниво и съм длъжен да оставя нощния живот настрана. Всеки трябва да знае кога е правилният момент да излиза по това време. В това число и аз", каза той в интервю за "Трибуна Еспресо".

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още