Нападател разтрогна със Спартак Вн заради коронавируса

| Втора лига, БГ футбол

Нападателят на Спартак Варна Рангел Абушев разтрогна договора си с клуба по взаимно съгласие. Новината бе съобщена официално от ръководството на варненци, като причината е създалата се в България ситуация с коронавируса.

"Мисля, че това беше най-разумното решение с оглед на създалата се ситуация в страната. Прибирам се със семейството си в Пловдив. От друга страна с моите възнаграждения, които получавам, ще помогна на клуба, който е в тежко финансово състояние. Спартак беше с добро отношение и уважение към мен. За съжаление заради контузии в различен период от време не успях да покажа пълния си потенциал. Но в срещите, в които бях здрав, показах добри игри и като лидер помогнах на младите играчи да се развият. Искам да пожелая на всички от клуба здраве и дано час по-скоро се завърне там, където му е мястото - в Първа лига", обясни 30-годишният бивш играч на Локомотив Пд, ЦСКА, Славия и Берое.

Треньорът на Спартак Кириякос Георгиу пожела успех на Абушев и сподели, че е било удоволствие да работят заедно.

Рангел Абушев: Спартак Вн показва модерен футбол и успехът ще дойде

Треньорът на Спартак Вн: Момчетата се борят, но не си правим илюзии, че ще се спасим от изпадане 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още