Наполи се подготвя за мача срещу Барселона при извънредни мерки

| Италия

Наполи се подготвя при особени условия за предстоящия осминафинален мач реванш от Шампионската лига срещу Барселона. Италианският клуб е взел извънредни мерки, за да запази своите футболисти.

Италианският шампионат бе спрян до 3 април като превантивна мярка в борбата с коронавируса.

Отборът воден от Дженаро Гатузо продължава да води подготовка на своята база, но при извънредни мерки, пише „La Gazzetta dello Sport“.

Тренировките продължават не повече от два часа.

След това футболистите се къпят на малки групи, след което играчите отиват директно по домовете си без да имат обичайните ядения, които са характерния след заниманията.

Футболистите имат списък от препоръки, които да спазват, за да се избегнат инфекции. Те трябва да избягват да излизат от къщите си и да не посещават ресторанти.

Наполи също така очаква решението на италианското правителство и на УЕФА, за да реши своя план за пътуването до Барселона, защото трябва да се има предвид, че и испанското правителство постанови в страната да не кацат и да не излизат полети от и до Италия до 25 март.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още