НБА разпусна играчите, ще се подготвят индивидуално

| Баскетбол, Спорт

Ръководството на НБА разпусна играчите и им разреши да се приберат по родните си места във връзка с карантината за предотвратяване на разпространението на коронавируса. Както е известно тя ще продължи повече от 30 дни, като до момента баскетболистите бяха затворени в града, от който е отборът им. 

Има и трети заразен с коронавирус в НБА

Шефовете на Лигата обаче изпратиха официални писма до всички отбори, в които се казва, че играчите могат да се завърнат в родните си градове. Те обаче ще трябва да спазват строги правила. Звездите от НБА ще трябва да уведомят своя отбор къде ще се намират по време на карантината, задължително да си стооят у дома и ще могат да тренират индивидуално. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още