Недолюбван от ''сините'' фенове е връзката между България и единствената държава с футбол

Единствената държава в Европа, в която се играе футбол е Беларус. Въпреки върлуващата пандемия с коронавирус, ръководителите на тамошната футболна централа не виждат причина първенството да бъде спирано. Въобще, в страната всичко работи и животът си кипи.

Днес продължава вторият кръг от новото първенство. Мачовете се с фенове по трибуните. А феновете на най-популярната игра сядат пред телевизорите, за да могат да се отърсят от негативната ситуация. В беларуското първенство за отбора на Славия Мозир играе бившият футболист на Левски - Франсис Нар. Ганайското крило игра при "сините" в периода 2016-2017, но не успя да остави отпечатък на "Герена" с изявите си. От 2019-та Нар се състезава в беларуския шампионат, като до този момент е записал 15 мача с актуалния си тим.

Пред dsport.bg атакуващият футболист призна, че не му се струва странно да играе футбол по време на пандемия и не иска да взима отношение по тази тема. Тимът на Славия се изправя срещу един от най-силните отбори в шампионата БАТЕ Борисов. Двубоят е от 14:00 часа.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още